Om oss

Vi är Peter och Lianne från företaget NL Trade som är en del av PEENLI import-export AB. Sedan tio år bor vi i Sverige och vårt företag säljer nederländskt trädgårdsredskap, japanska trädgårdssaxar och franska vintunnor. Vi samarbetar bland annat med det nederländska märket Sneeboer som i nästan hundra år har funnits i Nederländerna. Deras produkter är stabila, vassa, rostfria och är gjorda för hand. På så sätt kan de vara säkra på att alla produkter håller livet ut. Sneeboers mål är att alla ska kunna arbeta i trädgården på det sättet som passar individen bäst, därför har de tillverkat en mängd olika produkter som vi importerar ett urval av. Om du som kund har ett speciellt önskemål kan vi tillsammans komma fram till en lösning. Eftersom alla produkter är gjorda för hand är det lätt att anpassa någonting i produktionen och därmed uppfylla just dina behov. Kika gärna på Sneeboers  egna hemsida! 

Det japanska märket Okatsune är också ett kvalitetsmärke och är nummer ett inom trädgårdssaxar i Japan. Okatsune designar saxar för alla sorters människor och har därför gjort saxar för stora, mellanstora och små händer. Detta leder till att varje trädgårdsintresserad kan välja sorten som passar bäst och använda dem på ett behagligt sätt. De har även tänkt på vikten av saxarna och det kräver inte mycket styrka för att jobba med dem.

Vi har även någonting annorlunda i vårt sortiment, nämligen tunnor i kastanj som främst är till inomhusbruk. Dessa tunnor kan användas som dekoration eller som ett möbel, det är endast din fantasi som sätter gränsen!

Till sist erbjuder vi även tulpaner, tulpanerna är gjorde i trä och de finns i ett antal olika färger. Dom säljs i en fin bukett på 7 tulpaner i olika färger. En rolig födelsedagspresent eller vackert som inredning i sommarstugan!

NL Trade, PEENLI Import-export AB – Allt för din trädgård hittar du i lilla Kärrarp!

Med vänliga hälsningar,

Peter de Kroon och Lianne Laport.